haegendal-renkum-nieuwbouw-vrijstaand

01/30/2019 - 14:05

Grijp nu nog uw kans!

Nog enkele woningen te koop

De verkoop van het prachtige nieuwbouwplan 't Haegendal te Renkum verloopt voorspoedig. De eerste koopcontracten zijn inmiddels ondertekend en naar verwachting zal de start bouw plaatsvinden in het najaar van 2019.

't Haegendal

Het nieuwe buurtje bestaat uit 15 duurzame Nul-Op-de-Meter gezinswoningen in een heerlijk rustige omgeving die rijk is aan natuur, geschiedenis, cultuur en winkels. Hier vindt u straks alles wat wonen op de Veluwe zo bijzonder maakt.

Er zullen 14 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd worden. De fraaie glaspartijen brengen veel licht in de efficiënte en royale woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, waaronder de vrijstaande woning.

Vrijstaande woning

Grote kans dat deze woning al helemaal voldoet aan uw idee van ruimte met een standaard woonoppervlak van maar liefst 145 m2. In deze fraaie vrijstaande woning is alles gericht op comfort. De begane grond heeft een tuingerichte royale living en een open woonkeuken. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De badkamer biedt ruimte voor een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel. Uiteraard zijn er mogelijkheden om deze woning verder naar uw wensen te optimaliseren.

Iets voor u?

Bekijk de specificaties, de plattegronden en de actuele beschikbaarheid van de woningen. Heeft u interesse in één van de woningen en wilt u meer weten? Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Strijbosch Thunnissen Makelaars: 026 - 355 21 00.