Een heerlijke groene buurt  met de stad dichtbij

Renkum ligt bij én op een stuwwal langs de Rijn, die gevormd is in de laatste ijstijd. De stuwwal is de zuidelijke grens van de Veluwe; het ‘villadorp’ ligt dan ook voornamelijk in de bossen. Renkum is gunstig gelegen tussen de grotere steden en aan (internationale) snel- en spoorwegen.

 

 

sfeer

 

FietsafstandIn de nabijgelegen bossen kun je eindeloos recreëren. Geniet van mooie wandelroutes en laat je uitdagen door spannende mountainbikeroutes. Ook te paard kan de omgeving verkend worden! Of zoek het water op en ga zwemmen, varen of waterskiën.

Renkum is uniek gelegen in de natuur maar toch is het stadsleven altijd dichtbij. Arnhem ligt op slechts enkele kilometers. Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad en het Modekwartier, lekker uitgaan of heerlijk genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken. Bezoek vele creatieve evenementen zoals het Fashion Festival Arnhem of breng de dag door bij de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers’ Zoo of het Nederlands Openlucht Museum.